Aktuális

9000 dollárt nyelt le egy nő, hogy ne nyúlhassa le az expasija

Kórházban kötött ki az a kolumbiai nő, aki 9000 dollárt nyelt le kis gurigákban. Szakított a barátjával, és félt, hogy a férfi le fogja nyúlni a pénzt.

Sandra Milena Almeida elviselhetetlen gyomorfájásra panaszkodva ment be a kolumbiai Bucaramanga egyik kórházába. Az orvosok rengeteg összerolnizott százdollárost találtak a gyomrában. 5700 dollárt kioperáltak belőle, a többi nem sokkal később természetes úton távozott.

Mint a nő később elmagyarázta, a barátjával arra készültek, hogy Panamában kezdenek új életet, erre tették félre a pénzt, még a bútoraikat is eladták. Aztán gyorsan megromlott a kapcsolatuk, és Almeida attól félt, hogy a férfi le fogja nyúlni a pénzt. Ezért inkább ő nyelte le a teljes összeget.

A helyi rendőrség nem emel vádat a nő ellen, akit pénteken ki is engedtek a kórházból, a pénzt visszakapta. Arról nincs hír, hogy a volt barátja azóta jelentkezett-e nála a pénz feléért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top