Aktuális

Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

#Bigi, #app, #jóötlet, #130vendég, #impozánsGundelétterem, #jótékonykodás. Hastaggel így lehetne elmesélni a múlt héten elindított vadonatúj mobilapplikáció bemutatására szervezett partit.
Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

De mi is az a Bigi?

Egy kreatív és innovatív magyar ötletgazda csapat legújabb fejlesztése. Ez egy alkalmazás, amely megkönnyíti elsősorban a budapestiek életét, terv szerint pedig a későbbiekben az egész ország, sőt egész Európa területén is elérhető lesz. Az applikáció helymeghatározással és útvonaltervezővel segíti, hogy pillanatok alatt megtaláljuk a közelünkben található izgalmas ajánlatokat és kedvezményeket.

Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

Ennél egy finom pizzát? Jó lenne tudni, hol lehet éppen féláron sörözni? Ajándékot vennél? Szükséged van egy csodás csokorra? Ki szeretnéd cserélni a kanapédat? Annyi, de annyi minden van, amihez jól jönne egy kis segítség?

Nem kell mást tenned csak ingyenesen letölteni az új appot az App Store-ból, vagy a Google Play-ből, és máris megmondja mi minden van a közeledben. Csak válassz témakört és élvezd az előnyöket. A Bigi most 10 kategóriát tartalmaz, így kellően széleskörűen lefedi a szolgáltatói lehetőségek választékát. Ezek az aktív programok; bárok & klubok, étkezés; szórakozás; divat; elektronikai termékek; ajándékok; egészség & szépség; utazás; otthon és végül szolgáltatás.
Az alkalmazásban minden információ a használója rendelkezésére áll: az ajánlat ára, elérhetősége és leírása. Csak a mobilodra van szükség, hogy beválthasd a kedvezményeket, a kijelzőn megjelenő egyedi QR kód segítségével.

Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

Takarékoskodj könnyedén és vásárlásaid után gyűjtsd a Bigi pontokat a későbbi értékes ajándékokért!

A Bigi úgy lett kialakítva, hogy könnyen kezelhető és könnyen átlátható legyen, így egy kattintással megszerezhetjük a legjobb ajánlatokat.

A partnerek, szolgáltatók köre folyamatosan bővül, de már a megnyitón is sokan részesei akartak lenni az új magyar fejlesztésnek. A Gundel étterem finomságai mellett így alkalmuk nyert megismerni egymást, a fejlesztő csapatot és természetesen azt az applikációt, amely nemcsak a felhasználók, de a szolgáltatók számára is hatalmas segítség.

Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

A Bigi egy olyan lehetőség, amely összeköti az igazi keresletet, a legjobb kínálattal, térben és időben egyaránt. Az ajánlatok személyre szabottan érik el a felhasználókat, így a lehető leghatékonyabban tudnak a piaci keresletre reagálni.

Az újdonsült Bigi csapata a rendezvény alatt is igen melegszívűnek bizonyult, mivel az est folyamán számos csomagjukat árverésre bocsátották egy licitálás keretében, ahol készséggel a teljes befolyó összeget felajánlották az Országos Állatmentő Alapítvány számára.

Egy érintéssel a budapesti ajánlatokért!

Egyszerűen csak töltsd le és használd ki a legújabb magyar fejlesztés előnyeit.
Vásárolj úgy, ahogy te szeretnél, légy up to date, és mindig tudd, hol várnak a legjobb ajánlatok!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top