Aktuális

Újlengyeli gyilkosság: még élt az áldozat, amikor eltemették

Előzetes letartóztatásba kerülhet az újlengyeli gyilkossággal gyanúsított férfi, aki többször megszúrta, majd élve eltemette áldozatát.

Idáig eltűntként keresték azt a szigetszentmiklósi nőt, akit élve eltemetett egy solymári férfi. A Pest Megyei Főügyészség információi szerint az újlengyeli gyilkosság gyanúsítottja április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg a nővel, és a férfi gépkocsijával Újlengyel külterületére hajtottak.

Az autóból kiszállva a férfi megütötte és testszerte megszúrta az asszonyt, majd a még élő nőt eltemette és sorsára hagyta. A nő a bántalmazás következtében életét vesztette. A holttestre május 4-én találtak rá, a szigetszentmiklósi nőt addig eltűnt személyként keresték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták azt a férfit, akit az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítanak.

Mivel tartani lehet attól, hogy befolyásolná a tanúkat, illetve szökést kísérelne meg, ezért a főügyészség indítványozta az újlengyeli gyilkossággal gyanúsított férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top