Aktuális

Bűztől fulladoznak a szolnoki lakótelepen

Vizelet és ürülék szaga terjeng az egyik szolnoki lakótelep aluljárójában. Az átjáró fölött lakók, legszívesebben lezáratnák az alagutat, mert a bűztől szellőztetni sem tudnak. A javaslatot mégsem támogatja mindenki.

A koszos és elviselhetetlenül büdös átjáró az utcát és a lakótelepi tömböt köti össze. Az áldatlan állapotokra nagyon sokan panaszkodnak, néhányan sötétedés után már csak lámpával a kezükben mernek áthaladni az aluljárón. A lakók azt mondják, emberek éjszakáznak az átjáróban, itt végzik a szükségüket, rémes állapotot hagyva maguk után.

A lakók nem tudnak ablakot nyitni az elviselhetetlen bűz miatt. Mindennek ellenére néhányan úgy gondolják, rossz ötlet lezárni az alagutat, mert nagy kerülővel lehetne csak kijutni a házak közül. A problémáról a szolnoki önkormányzat is tud. Az átjárót csak akkor zárhatják le, ha az ott élők többsége ehhez hozzájárul. A lakók szerint más megoldást kellene találni. Viszont amíg erre sor kerül, a bűz továbbra is terjeng a környéken – hangzott el a TV Tények műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top