Aktuális

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

Többen megsérültek és ketten meghaltak Indiában abban a balesetben, amelynek során leszakadt egy gyalogoshíd a rajta álló tömeg súlya alatt. Az abszurd a történetben, hogy az emberek éppen egy öngyilkossági kísérletet végrehajtani akaró nőért izgultak.

Egy nő öngyilkos akart lenni az India nyugati partján elterülő Goában, egy hídról akart leugrani. Az öngyilkossági kísérletének sok bámészkodó is szemtanúja volt, a meghökkent emberek egy másik hídon gyűltek össze. Pechjükre azonban a gyengébbiken álltak, a gyalogoshíd nem bírta el a tömeget, és leszakadt

Leszakadt a híd az öngyilkosjelöltért izguló tömeg alatt

A tragikus balesetben két ember is meghalt, 12-en pedig megsérültek – írja az Indian Express. A helyszínre kiérkezett mentőszolgálatok és hatóságok szerint legalább 50 ember állt a hídon, és zuhant a vízbe, ebből nagyjából harmincan önerőből ki tudtak úszni a partra. A mentést nehezítette, hogy a környéken krokodilok élnek.

Amikor a fiatal lány a Zuari folyóba vetette magát, a mentőcsapatok már a helyszínen voltak, a baleset ugyanis akkor történt, amikor éppen kihúzták őt a vízből. A híd régi acélszerkezete rossz állapotban volt, ezért jó ideje már csak gyalogosokat engedtek rá, járműveket nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top