Aktuális

Manchesteri terrortámadás: jótékonysági koncertet ad Liam Gallagher

Még ebben a hónapban jótékonysági koncertet ad a manchesteri terrortámadás áldozatai számára az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher.

Twitterén jelentette be a manchesteri születésű Liam Gallagher, hogy jótékonysági koncertet ad az O2 Ritzben, amivel a 22 halálos áldozattal járó és több tucat embert megsebesítő manchesteri terrortámadás érintettjeinek szeretne segíteni. “Jeleznünk kell a világnak, hogy nem félünk” – hangsúlyozta az Oasis egykori frontembere. A koncert bevételét egy alapítványban helyezik el, hogy támogatni tudják az áldozatok hozzátartozóit.

“Nem a pénzért csinálom. Mindenképpen felléptem volna, mindenkinek azt kell tennie, amit tud. Segíteni szeretnék az embereknek abban, hogy megkönnyebbüljenek. Az emberek szeretnek engem, a mi feladatunk az, hogy szórakoztassuk őket” – fogalmazott a zenész.

Hétfőn este a Manchester Arénában tartott Ariana Grande-koncert végén robbant bomba a stadion bejáratánál, amikor a közönség elindult hazafelé. A robbantást követően Gallagher Twitterén fejezte ki szeretetét és együttérzését a manchesteri tragédiában érintetteknek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top