nlc.hu
Aktuális
Ki lesz az ország legjobb pénzügyese? (X)

Ki lesz az ország legjobb pénzügyese? (X)

Te bejutnál az általános iskolásoknak szóló pénzügyi vetélkedő döntőjébe?

2017. június 12. és 13. között kiderül, hogy kik az ország legjobb pénzügyesei. A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! vetélkedő döntőjén közel 150 általános iskolás diák bizonyíthatja rátermettségét, ahová Pest megyéből jutottak be a legtöbben. Te eljutnál a fináléig? Ebből a kvízből megtudhatod! Teszteld tudásodat most!

Ki lesz az ország legjobb pénzügyese? (X)

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! vetélkedő egyre növekvő számban vonzza az általános iskolásokat, amelyet azzal a céllal hívták életre, hogy hiánypótló szerepet töltsön be a fiatalok pénzügyi oktatásában. A program a pedagógusokkal szoros együttműködésben fejlődik évről-évre, és valós edukációs igényt elégít ki. Az idei tanévben a versenyre összesen 289 település 443 iskolájából 1644 csapat, azaz közel 6800 tanuló jelentkezett. A végső megmérettetésen a 32 legsikeresebb csapat, vagyis 147 továbbjutó mérkőzhet meg az ország legokosabb diákpénzügyese címért.

Te bejutnál az általános iskolásoknak szóló pénzügyi vetélkedő döntőjébe?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top