Aktuális

Lökdöste és durván megalázta az egyik vásárlót a Váci utcai H&M biztonsági őre

A vásárló bűne az volt, hogy röviddel zárás előtt döntött úgy, hogy vásárolni indul egyik munkatársa kíséretében. Nem kellett volna.

A pórul járt férfi a 444.hu-nál jelentkezett a meglehetősen bicskanyitogató történettel, ami kedd este történt vele és egy munkatársával. Az András nevű férfi leveléből kiderül, hogy aznap este munka után, nagyjából fél kilenckor döntöttek úgy kollégájával, hogy beugranak vásárolni a Váci utcában lévő luxus H&M-be. Mivel már nem sok idő volt zárásig – az üzlet 9-kor zárt –, a biztonsági őr figyelmeztette őket, hogy igyekezzenek minél hamarabb befejezni a vásárlást, ám a dolgok elfajultak.

“Visszakanyarodva a pénztárhoz, hirtelen egy nem túl kedves lökést éreztem a vállamon, majd hátra fordulva megpillantottam a H&M egy másik biztonsági emberét, aki hozzám érve, mi több, engem a kezével meglökve tudatta velem, hogy álljak már be a sorba, és igyekezzek a fizetéssel!” András ezután szóváltásba került az őrrel, aki felvetett problémájára, miszerint épp a pénzét szeretné elkölteni nyugodt körülmények között, egy ponton azt válaszolta, hogy “ő leszarja, hogy én itt vásárló vagyok, és igyekezzek szépen, ne a szám járjon”.

Miután András fizetett, az incidensről szeretett volna beszámolni a vásárlók könyvében, ám ahhoz hosszas próbálkozás után sem jutott hozzá. Végül a biztonsági őrök kíséretében hagyta el az üzletet, miután az üzletvezető is elutasította a panaszkönyvre vonatkozó kérését. A 444.hu az ügyben megkereste a szóban forgó H&M-et, ahol először azt mondták újságírójuknak, hogy az üzletvezető nem is szokott éjszaka dolgozni, majd a fő kommunikátorhoz irányították.

Dévényi Patrícia a lapnak elmondta, nem értesültek az esetről se a vásárlók könyvéből, se a H&M weboldalán található ügyfélszolgálati számon, se az ügyfélszolgálati e-mail-címen. Hozzátette: “Természetesen a meglévő információk alapján kivizsgáljuk az ügyet, a biztonsági szolgálat belső ellenőrzések segítségével, a kamerafelvétel visszanézésével és a kollégák meghallgatásával, hogy teljes képet kaphassunk. A H&M minden esetben arra törekszik, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az üzletből, és természetesen elfogadhatatlannak tartjuk az ilyenfajta viselkedést az üzleteinkben mind az eladók, mind a biztonsági szolgálat részéről.”

Olvass még többet a biztonsági őrökről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top