Aktuális

Jennifer Lawrence durván kiakadt, mikor hozzáértek a kutyájához

A riporter először a színésznőt próbálta megkörnyékezni, aztán Lawrence kutyája felé nyújt, amivel viszont nagyon felbőszítette a hollywoodi sztárt. A net most azon vitatkozik, jogos volt-e Jennifer Lawrence reakciója?
Jennifer Lawrence durván kiakadt, mikor hozzáértek a kutyájához

A médiamunkás élete egyik legcsodásabb élményeként mesélte el a sztorit, Jennifer Lawrence azonban már egyáltalán nem volt elragadtatva a történtektől. A színésznő épp a reptérről tartott kifelé, mikor megrohamozták a riporterek és paparazzik, ő azonbam makacsul hallgatott minden kérdés hallatán. 

A baj akkor történt, mikor imádott kedvence, Pippi megindult az egyik riporter felé, aki az alkalmon kapva meg akarta simogatni Jennifer Lawrence kedvencét. A színésznő erre felkapta a kutyát és durván odaszólt a férfinak, akinek sikerült az egész jelenetről felvételt készítenie:

A jelenet teljesen megosztotta a netezőket: egyesek szerint Lawrence reakciója teljesen jogos volt, ugyanis mindig engedélyt kell kérni, mielőtt hozzáérnénk valaki kedvencéhez, mások viszont azt mondják, a férfi csak barátkozni akart a kutyussal, Jennifer Lawrence pedig végtelenül túlreagálta a dolgot.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top