Aktuális

Balaton Sound: Gázsprével támadtak a rablók Tiesto koncertjén

Koncert közben raboltak ki több embert a Balaton Soundon, akiknek gázsprét fújtak az arcukba, és leszaggatták róluk az ékszereiket.

Nem várt közjáték zajlott le tegnap este a Balaton Soundon fellépő Tiesto koncertjén. A 444 információi szerint többeket gázsrpével fújtak le a többezres tömegben, majd megszabadították őket értékeiktől.

A 444 információit a Somogy Megyei Rendőrkapitányág is megerősítette, ahogy a Balaton Sound szervezői sem hallgatták el az esetet, bár a szervezők elbeszélése csak nyomokban egyezik az áldozatok történetével.

A sértettek szerint a támadás után nekik kellett keresni valakit, aki ellátná a maró anyaggal lepermetezett fesztiválozókat, de az egészségügyi sátorban nem volt se szakember, sem megfelelő felszerelés a sérülések ellátásához.

A fesztivál szervezői szerint viszont a biztonságiak kísérték az áldozatokat az egészségügyi sátorhoz, ahol megkapták a szakszerű ellátást a műszakvezető főorvostól.

A rendőrség nem árulta el az áldozatok konkrét számát, mint ahogy azt sem, mekkora értékű zsákmányt sikerült összelopniuk a paprikasprével támadó rablóknak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top