Aktuális

Az izraeli kormányfő látogatása miatt forgalmi káosz lesz Budapesten

Hétfőn Budapestre érkezik Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara Netanjahu. Látogatásuk miatt jelentős forgalmi változások lesznek a fővárosban, érdemes figyelni, hogy mikor hova nem hajthatunk be, hova ne parkoljunk. Vagy még jobb, ha nem is szállunk kocsiba.

A következő két napban az izraeli kormányfő és felesége látogatása miatt Budapesten sok helyen megváltozik majd a forgalmi rend. A TEK korábban azt közölte, hogy a diplomáciai látogatás során az útvonalakat csak addig zárják le, ameddig az feltétlenül szükséges.

Hétfőn várhatóan délután 3 és 5 óra között kell korlátozásokra számítani a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén. A repteret nem zárják le teljesen, az utakat a delegáció mozgásának megfelelően szakaszosan zárják legfeljebb 40 percre. 

Ugyanakkor Benjámin Netanjahu látogatása nemcsak a repülőtér környékét bolygatja meg rendesen, hanem az egész főváros közlekedését is. A rendőrség oldalán közzétett listán részletezik, hogy egészen július 20-án este 20 óráig hol lesznek pontosan ideiglenes változások. 

A rendkívül hosszú listát mindenki alaposan böngéssze át, mert olyan komoly korlátozások is lesznek, mint például, hogy tilos lesz megállni az Oktogon teljes területén, a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszán vagy az Erzsébet tér teljes területén.

A tiltás bizonyos időpontokban az olyan kisebb belvárosi utcákra is vonatkozik majd, mint a Síp utca, Dob utca vagy a várnegyedben a Fortuna köz. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top