Aktuális

Új sztárokkal jelentkezik a Valami Amerika legújabb része

Befejeződött a népszerű sorozat harmadik részének forgatása, a film legújabb része február 15-én kerül a mozikba.

A régi karakterek mellett hét új szereplővel találkozhatnak a nézők a filmsorozat legújabb epizódjában: a Valami Amerika 3-ban Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy (Zana Zoltán) és Scherer Péter is látható lesz a filmvásznon.

“Nagyon flottul ment a forgatás, nem volt semmiféle csúszásunk” – mondta el Herendi Gábor az MTI-nek. A rendező hozzátette, hogy a júniusban kezdődött 35 napos munka legnagyobb kihívása a színészekkel való egyeztetés volt, mivel többen más filmekben, sorozatokban is dolgoznak.

“Bár már 15 év eltelt az első Valami Amerika óta, mindenki a legjobb formáját hozta. Fantasztikus hangulatban zajlott a forgatás, a színészek és az egész stáb nagyon várta már a folytatást, tényleg úgy örültünk egymásnak, mint egy érettségi találkozón” – fűzte hozzá Herendi Gábor. A rendező szerint az új karaktereket játszó színészek is kiválóan tudtak együttműködni a a régi stábbal. 

 A legújabb rész is nagyon pörgős lesz: a történet szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, amelynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Herendi Gábor rendező a Valami Amerika 3 produceri feladatain Nagy Mónikával és Peták Eleonórával osztozik, a forgatókönyvet együtt jegyzi Divinyi Rékával. A film operatőre Márton Balázs, látványtervezői Horváth Viktória és Nánássy Zsolt, jelmeztervezője Sinkovics Judit, hangmérnöke Major Csaba, vágója Király István, gyártásvezetője Téni Gábor.

A sorozat legújabb epizódja február 15-én kerül a mozikba. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top