Aktuális

Holttestet találtak a Stadionoknál, több embert mentő vitt el

Az eddigi információk alapján valószínűleg dizájner drog okozta egy ember halálát és mások rosszullétét Budapesten.

A mentők értesítették a rendőröket, hogy több, zavartan viselkedő embert szállítottak kórházba a fővárosban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 24.hu megkeresésére közölte, a jelzések alapján új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Holttestet találtak a Stadionoknál, több embert mentő vitt el
Mentők kórházba visznek egy feltehetőleg kábítószert fogyasztó férfit a Hungária körút közelében (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Kiderült az is, hogy nem sokkal délelőtt 11 óra előtt egy járőr a Stadionoknál, a Hungária körúton egy földön fekvő embert talált, aki nem mutatott életjeleket. Értesítette a mentőket, de már nem tudták megmenteni.

A 24.hu úgy tudja, hogy akik rosszul lettek, azokat szintén a Stadionok környékéről vitték el a mentők, vélhetően ők is dizájner drogot fogyaszthattak.

Holttestet találtak a Stadionoknál, több embert mentő vitt el
Rendőrségi kordon a fővárosi Stadion autóbusz-pályaudvaron (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

 A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top