Aktuális

Esőre ne számíts a héten!

Sokat süt majd a nap, a csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul, szörnyű hőség nem lesz.

Hétfőn a gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap, az Északi-középhegység térségében és a középső országrészben helyenként lehet zápor. Az északi, északnyugati szél napközben többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21 és 25 fok között alakul. Késő estére 13 és 19 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Kedden derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Szerdán a sok napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, legfeljebb az északkeleti határvidéken lehet elvétve futó zápor, egyébként nem lesz csapadék. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul.

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős, csapadékmentes időre számíthatunk. A déli szél főként a Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top