Aktuális

Barátja előtt erőszakolták meg a fiatal lányt az olasz tengerparton

A támadást követően a lengyel szerelmespár mindkét tagját kórházba kellett szállítani. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Rémálommá változott egy lengyel szerelmespár várva-várt olasz nyaralása Riminiben, miután egy négy főből álló csapat rájuk támadt. Az ismeretlen férfiak, akiket nagy erőkkel keres az olasz rendőrség, először brutálisan megverték a páros 26 éves férfitagját, majd mind a négyen párja ellen fordultak: felváltva erőszakolták meg őt.

Kép forrása: Youtube
Kép forrása: YouTube

A félájult, vérben fürdő párosra strandolók találtak rá: ők hívták ki a mentőket és a rendőrséget is. A két lengyel fiatal a támadás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mindkettőjüket kórházba kellett szállítani.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen brutális, bestiális támadást követtek el a San Marinóhoz közeli olasz városka tengerpartján. Tavaly ugyanitt egy 17 éves brit turistát erőszakoltak meg. A kamaszlány a strandon találkozott a 19 éves gyanúsítottal, akivel később visszatért a partra, hogy hullócsillagokat nézzen: a férfi ezután támadt rá és erőszakolta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top