Aktuális

Ez történik ma, David Fincher szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 05:51-kor kel fel a Nap, és 19:37-kor nyugszik. David Fincher szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 28.

Ezen a napon:

1921-ben kitör a nyugat-magyarországi felkelés: a Rongyos Gárda a megfelelő katonai erőkkel még nem rendelkező Ausztria ellen fog fegyvert, hogy megakadályozza a mai Burgenland elcsatolását. 1962-ben David Fincher szülinapja. 1963-ban elindult a MALÉV első Európán kívüli járata. Egy IL-18 típusú gép repült Athénba és Kairóba.

Ez történik ma, David Fincher szülinapján

 A nap mottója:

Aki nem játszik, az nem is veszít.

A Drót című film

Névnap:

Augusztus huszonnyolcadika Ágoston, Adelina, Adolár, Ágost, Ágosta, Agrippa, Alfréd, Bán, Elemér, Hermész, Jermák, László, Mimóza és Morgan napja.         

Augusztus huszonnyolcadikán született:

Szilágyi Tibor színész, Gothár Péter rendező és David Fincher rendező

Időjárás:

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Összességében több helyen kell záporra, zivatarra számítani. Az északi szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Talán azt hiszed, hogy elkövettél néhány hibát a múltban, amelyeket képtelenség lesz kijavítani. Észre kellene végre venned, hogy egyrészt nem hibáztál, másrészt rég kijavítottad.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top