Aktuális

Lövések és bunyó a balatonboglári kalandparkban

Több család nyári szórakozását is tönkre tette az a testvérpár, akik felfegyverkezve mentek el egy balatonboglári kalandparkba, ahol belekötöttek és rálőttek egy másik társaságra. A riasztópisztoly csak könnyebb sérülést okozott az áldozatokon.

Golyóálló mellényben érkeztek a rendőrök augusztus közepén egy balatonboglári kalandparkhoz, ahonnan több bejelentés is érkezett az egyenruhásokhoz rendzavarásról és lövöldözésről. A huszonéves rendbontókat a kapott személyleírás alapján könnyen kiszúrták a parkból kiáramló babakocsik és kisgyerekes szülők között.

Kiderült, hogy egy testvérpárról van szó, akiknek táskájából két pisztoly, egy gáz-riasztó és egy gumilövedékes került elő. A Zsaru Magazin beszámolójából kiderül, hogy a fiatalok nem érezték a helyzet súlyát, azt gondolták, hogy “kapunk egy csekket, oszt annyi”.

A testvérek a kalandparkban belekötöttek egy társaságba, egy férfit megütöttek, egy másikra pedig a riasztópisztollyal lőttek rá. A két áldozat könnyebb sérüléseket szerzett az incidens alatt.

A rendbontó fiatalok ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top