Aktuális

Mi kerül az uzsidobozba? – Egészséges, változatos és ínycsiklandó

A minap iskolakezdéshez vásároltam. A füzetek, írószerek és egyéb iskolai felszerelés mellett, megvettem a kislányom első uzsonnás dobozát is. Ekkor jutott eszembe, hogy tényleg mit lehet csomagolni tízórai vagy uzsonnára egy gyereknek, amit szívesen is fogyasztana?
Egészséges, finom, változatos és ínycsiklandó

Éppen ekkor érkeztünk a hűtőpulthoz. Még fel sem ocsúdtam, amikor Kinga lekapott a pultról egy Landliebe grízpudingot meggy öntettel, kétkamrás csomagolásban, és beledobta a kosarunkba.

“Ezt szeretném” – mondta és elővette legbájosabb mosolyát.

Egészséges, finom, változatos és ínycsiklandó

 Nem is tudtam, hogy a Landliebe nemcsak joghurtokat gyárt. Úgy döntöttem, akkor most megnézem a kínálatot. Hihetetlenül sokszínű a palettájuk. Nemcsak rengeteg ízben kaphatóak a termékeik, de igazán széles a választékuk is. Egy pillanat alatt rájöttem, hogy megtaláltam, amit kerestem.

Egészséges, finom, változatos és ínycsiklandó

Az egész család imádja a gyümölcsjoghurtokat, a grízpudingokat, a tejberizseket, így az az iskolára is tökéletes lesz. A barátnőmnek is szólnom kell, hogy a laktózérzékeny kisfiának is találhat isteni gyümölcsjoghurtokat a Landliebe kínálatában.

Gyorsan vettem néhány finomságot, hogy majd mindenki megtalálja közöttük a saját kedvencét.

Te tudtad, hogy reggelire micsoda ínycsiklandó tejitallal ébresztheted a családod?

Én vettem banánosat, ettől a nagyfiam biztosan el lesz ájulva, epreset Kingának, magamnak egy csodás tejeskávét, és apát is kényeztetni kell, így ő csokoládés tejet kapott. (persze a gyerekek megitták előle)

 Otthon aztán úgy döntöttem kicsit utána járok ezeknek a tejes csodáknak.

Tudtad, hogy a Landliebe a természetes és gazdag ízek megőrzése érdekében termékeikből kizár minden tartósítószert, csak a válogatott gazdaságokból származó, kiváló minőségű tejet, és a legnagyobb gondoskodással előkészített összetevőket használja?

És azt, hogy 2008-tól a Landliebe termékek kizárólag olyan tejből készülnek, amely hagyományos, génmanipuláció nélküli takarmánynövényekkel táplált tehenektől származik?

Egészséges, finom, változatos és ínycsiklandó

Huh, hát nekem ez már önmagában is elég meggyőző volt, így gyorsan megnéztem milyen termékválasztékot is kínálnak.

Joghurtokból nagyon széles a paletta, a kis 150g-os kanalazható joghurt összesen 8 ízben kapható és van natúr változat is. Ezen felül 4 féle laktózmentes íz is elérhető.
Az üveges 500g-os nagy joghurt szintén 8 féle ízben kapható és van 2 laktózmentes variáns is. Joghurtitalt is kínálnak 4 féle ízben.

A joghurtok mellett vannak tejitalok szintén 4 féle ízben. A legnépszerűbb kávé és kakaó mellett banános és epres tej is kapható.

A Landliebe desszert portfóliója is igen változatos: grízpudingok, tejberizsek széles ízválasztékban és hagyományos csoki és vanília pudingok is.

Egészséges, finom, változatos és ínycsiklandó

Gondoltam bemutatom a teljes termékválasztékot, de inkább látogass el te is a honlapra, mert még a csomagolása is annyira guszta, hogy kár lenne nem megnézni mindet.

Inkább “Legyen a Te választásod!”

Most, hogy már elárultam milyen széles spektrumon tudsz válogatni, biztos vagyok benne, hogy imádni fogod az új promóciót is, amely a márka sokszínűsége köré épült. A Landliebe “Legyen a Te választásod!”– promócióban nem csak a termékportfólióból választhatsz és vásárolhatsz, hanem a nyereményeket is magad állíthatod össze.

A The Body Shop nyereménycsomag esetében tetszőleges illatban kérheted a termékeket,
az O bag nyeremény esetében pedig saját magad állíthatod össze a táskádat. Minden kódfeltöltés után választhatsz egyet a kedvezményes kuponok közül is, a neked leginkább tetszőt.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top