Aktuális

Ez történik ma, Richard Gere születésnapján

Budapesten szerda reggel 06:00-kor kel fel a Nap, és 19:27-kor nyugszik. Richard Gere születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 31.

Ezen a napon történt:

1856-ban ezen a napon szentelték fel az esztergomi bazilikát, Liszt Ferenc maga vezényelte az alkalomra írt és bemutatott Esztergomi misét. 1878-ban ezen a napon pusztított árvíz Miskolcon, ami Magyarország legtöbb emberéletet követelő árvize volt, az áldozatok száma elérte a 400-at. 1896-ban ünnepélyesen átadják a budapesti Nagykörutat, 1994-ben elhagyta Németországot az utolsó exszovjet katonai csapat, mely az NDK területén állomásozott. 1949-ben megszületett Richard Gere amerikai színész.

 

Happy birthday to this amazing actress and beautiful human being @hilaryswank ❤

Richard Gere (@richardgereofficial) által megosztott bejegyzés,

A nap mottója:

“Fiatalon tegyél szert olyasmire, ami kárpótol majd öregségedért.”

Leonardo Da Vinci

Névnap:

Augusztus harmincegy Erika, Hanga, Izabella, Ramóna, Rajmond és Rajmund napja.

Augusztus 31-én született:

Caligula (Gaius Caesar) római császár, Germanicus és Agrippina fia, I. Vilma holland királynő, Pfeffer Anna olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó, Károly György író, költő és Richard Gere amerikai színész.

Időjárás:

Csütörtökön derült, csapadékmentes idő várható. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon időnként megélénkül – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

A Skorpió jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Az alvás csodálatos gyógyító szertartás. Vagy legalábbis azzá teheted.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top