Aktuális

Élő adásban mentett életet a tévéstáb

A Texast és Louisiánát napok óta áztató Harvey hurrikán miatt rendkívül veszélyessé vált a közlekedés a vízben álló utcákon. A CNN hírcsatorna stábja éppen riportot készített, amikor a szemük láttára hajtott a mély vízbe egy autós.

Drew Griffin és stábja a texasi Beaumontból jelentkeztek volna be élő adásban, amikor egy férfi kisteherautójával kikanyarodott egy parkolóból, egy vízzel elárasztott utcára. Azonban hamar kiderült, hogy amit ő nedves úttestnek nézett, valójában egy vízelvezető árok, amelyet szinte a padkáig feltöltött az áradás.

Az autó süllyedni kezdett, Griffin és kollégái pedig egyből a férfi segítségére siettek, emiatt le is maradtak az élő bejelentkezésről, de a kamera rögzítette a hősies mentést, amelyet John Berman, a CNN adásban lévő műsorvezetője is közzétett Facebook-oldalán. Az autó vezetője, Jerry Sumrall az ijedtséget leszámítva sérülés nélkül úszta meg az esetet.

“Nem volt időnk, hogy a 911-et hívjuk” – mondta a riporter a sikeres akció után, a kezében a kötelet szorongatva, amellyel szó szerint kihúzták a bajból a sofőrt.

“Köszönöm ezeknek a srácoknak, hogy megmentették az életemet” – mondta a CNN kamerája előtt Sumrall, amikor az első ijedtség után kicsit megnyugodott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top