Aktuális

Varázsdohány néven árult drogot fiatalkorúaknak az elkapott díler

Egy férfi vegyszerrel kezelt anyagot árult fiatalkorúaknak egy dohánybolt előtt, aminek a közelében két iskola és egy rendőrség is van. A férfit néhány nappal ezelőtt józsefvárosi rendőrök fogták el.

Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy látványos akció keretében fogtak el egy drogdílert a józsefvárosi rendőrök. A férfi elkapásáról videót is közzétett a rendőrség. 

A TV2 Tények riportjában a kábítószer-kereskedővel kapcsolatban most újabb információk hangzanak el, például az, hogy a férfi fiatalkorúaknak árulta új pszichoaktív szerét. A rendőrök akkor kapták el a férfit, amikor egy józsefvárosi dohánybolt teraszán üzletelt a vevőivel. A nyomozási bíró most dönt az elkövető előzetes letartóztatásáról. 

A csatorna úgy tudja, hogy a férfinek öt különböző rendőrségi ügye van, egy pénzbüntetést nem fizetett ki, ezért már eleve börtön vár rá. A 23 éves dílert új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettével gyanúsítják, a férfi “varázsdohány” néven árulta a herbált oktatási intézmények közelében fiatalkorúaknak. 

A TV2 azt állítja, hogy emiatt a vegyszerrel átitatott dohány miatt ájultak el vagy lettek rosszul sokan az elmúlt hetekben, így augusztus 20-án az a 18 ember is varázsdohányt fogyasztott, akiket a Hős utca környékéről kellett kórházba vinni. 

A most elfogott díler egy festékboltból szerezte be azokat az anyagokat, amiket aztán az eladásra szánt dohányra permetezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top