Aktuális

Ez történik ma, Beyoncé szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 06:04-kor kel fel a Nap és 19:23-kor nyugszik. Beyoncé szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IX. 4.

Ezen a napon:

1886-ban befejeződött az amerikai–indián háború Geronimo elestével. 1888-ban George Eastman feltaláló bemutatja a az első rollfilmkamerát és bejelenti saját nevére a Kodak védjegyet. 1981-ben Beyoncé szülinapja.

Ez történik ma, Beyoncé szülinapján

A nap mottója:

Ha az ember sokáig vágyik valamire, egy idő után már nagyon nehéz nem vágyni rá; úgy értem, ráébredni és elfogadni, hogy már nem arra vágyunk, hanem másvalamit szeretnénk.

Javier Marías

Névnap:

Szeptember negyedike Rozália, Ida, Romi, Róza, Rózabella, Rózamari, Rozi, Rózsa, Rózsi és Ruszalka napja.     

Szeptember negyedikén született:

Beyoncé énekesnő és Karda Beáta táncdalénekesnő

Időjárás:

A Dunától keletre túlnyomóan borult lesz az ég, másutt már felszakadozik, csökken a felhőzet, több órára a nap is kisüt. Elsősorban a borult területeken valószínű további eső, zápor. Az északnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon és a főváros térségében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 17 és 22 fok között valószínű, de a tartósan csapadékos északkeleti tájakon csupán 14, 16 fok körül alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top