Aktuális

Újabb részletek derültek ki a borsodnádasdi lány halálának körülményeiről

Elképzelhető, hogy a 17 éves gimnazistát meggyilkolása előtt még meg is erőszakolták. A borsodnádasdi lány holttestére egy templom közelében, egy vízaknában találtak rá.

A 17 éves borsodnádasdi lánynak, K. Csengének szombaton, egy baráti bográcsozás és szalonnasütés után veszett nyoma. A lány nem érkezett haza időben, haza sem telefonált, ezért az édesanyja vasárnap bejelentést tett a putnoki rendőrségen lánya eltűnése miatt, a rendőrök pedig azonnal elkezdték a keresését.

K. Csenge holttestére a borsodnádasdi templom melletti aknában bukkantak rá hétfő délelőtt. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség hétfőn éjjel adott ki egy közleményt, amely szerint elfogták azt a 20 éves borsodnádasdi férfit, akit a 17 éves lány meggyilkolásával gyanúsítanak.

A TV2 Tények műsora szerint a lány testére meztelenül bukkantak rá, a híradó azt állítja, hogy vélhetően szexuális erőszak áldozata lett. A tévénél úgy tudják,  hogy két férfit vettek tegnap őrizetbe, és ők be is ismerték a gyilkosságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top