Aktuális

Hajdúszoboszlói tragédia: az évnyitón még látták a később holtan talált családot

Hivatalos információk még nincsenek, de vélhetően az apa előbb elvitte az évnyitóra a kisfiát, majd ezután kimentek az erdőbe, mérget itatott a gyerekkel, a férfi pedig felakasztotta magát. Az anya levelet hagyott hátra, mielőtt felvágta volna az ereit.

Sokkoló részletekről számol be a Bors és a Blikk a hajdúszoboszlói tragédia kapcsán, amelynek során egy család tagjainak holttestét találták meg kedden a rendőrök. Mint megírtuk, az anya teste a lakásukban hevert élettelenül, az apa és fia tetemére egy közeli erődben bukkantak rá. 

Információk szerint a nő masszőrként dolgozott a hajdúszoboszlói fürdőben, férje, László korábban a Tourinform helyi irodáját vezette. Aztán a férfit három évvel ezelőtt elbocsátották, és az ismerősök szerint ezt elég rosszul viselte a férj. Lászlót és a hatéves, éppen iskolakezdés előtt álló kisfiút, Milánt még látták az évnyitón, és szemtanúk szerint ezután biciklizett ki apa és fia a városból, a Keleti-főcsatorna közelében lévő erdőhöz. Állítólag itt volt a család hétvégi háza is.

Nem hivatalos információk alapján az apa ott előbb mérget itatott a gyerekével, majd saját életét is kioltotta, felakasztotta magát. Egyelőre csak találgatások vannak a halálesetek okáról és sorrendjéről, de van egy olyan forgatókönyv, miszerint az apa szólt otthon lévő feleségének, hogy mire készül, az anya pedig ezután írt egy búcsúlevelet, majd felvágta az ereit.

A Blikk úgy tudja, hogy az anya a levélben megjelölte férje és kisfia pontos tartózkodási helyét, végül ez vezethette nyomra a rendőröket.

A családtagok halálának pontos időpontját és sorrendiségét az orvos szakértő fogja megállapítani.

Van segítség!

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd (akár mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy mihamarabb keresd fel a öngyilkosságmegelőzés.hu-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top