Aktuális

Kiderült, mi okozhatta a halálos balesetet a BAH-csomópontnál

A kisbusz külföldi sofőrje valószínűleg elaludt a volánnál, ez okozhatta az egy ember halálával járó tragédiát.

Vélhetően elaludt a volán mögött annak a kisbusznak a sofőrje, amely összeütközött egy kocsival szerdán kora reggel a BAH-csomópontnál – értesült a 24.hu. A lap úgy tudja, a jármű az eddigi adatok szerint túl gyorsan ment, és amikor a vezetője elbóbiskolt, átsodródott a másik sávba, ahol karambolozott.

A rendőrség szerdán közölte, hogy a külföldi férfit halálos baleset okozásával gyanúsítják, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. Erre azért van szükség, mert külföldiről van szó, és fennállna a szökés és az elrejtőzés veszélye, ha szabadlábon védekezhetne.

Összeroncsolódott gépjárművek a BAH-csomóponti felüljárón, ahol kisbusz és személyautó karambolozott (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Szerda reggel kisbusz és személyautó karambolozott a főváros XI. kerületében, a BAH-csomóponti felüljárón. Az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult. Kilenc utasából négy csak a tűzoltók segítségével, a hátsó ajtó felfeszítése után jutott ki a járműből.

A személyautó teljesen összeroncsolódott, sofőrje a helyszínen életét vesztette, a mellette ülő férfit a tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top