Aktuális

Delfint mosott a kertjébe a Floridában tomboló vihar

A floridai Marco Islanden található egyik kertes ház portáján kötött ki egy delfin, miután az Irma hurrikán felkorbácsolta a hullámokat. A delfin még életben volt, mikor néhány szomszéd rátalált a partra vetett állatra.

Bruce Kretshmer és barátai épségben visszajuttatták az élőhelyére azt a delfint, amelyet a Floridában járó Irma hurrikán tombolása következtében partra mosott a víz. A delfin Kretshmer egyik Marco Island-i szomszédjának kertjében kötött ki a gyepen, így az ideiglenes állatmentőknek gyorsan kellett cselekedniük. 

Ugyan csak 45 méterre voltak az óceántól, de ugyanoda, ahonnan a delfin a partra jutott, nem vihették az emlőst, mivel a sziklás részen még mindig életveszélyes hullámok csapkodtak. Így Kretshmer és a barátai egy platós terepjáróra pakolták a delfint, majd az állatot egy nyugodtabb és biztonságosabb részhez, egy olyan rámpához szállították, ahol a hajókat engedik a vízbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top