Aktuális

Hős utca: hazavitte a rendőröket, akik azonnal drogkereső kutyát hívtak

Kabala, a holland drogkereső juhászkutya szagolta ki a kábítószert.

Ahogy arról mi is több cikkben beszámoltunk, az utóbbi időben a Hős utca és környéke lett a dizájner drogok budapesti központja – a megerősített rendőri jelenlét miatt már a dílerek is inkább máshol találkoznak a kuncsaftjaikkal.  A police.hu jelentése szerint a járőrök hétfőn délután igazoltattak a Hős utcában egy 38 éves budapesti nőt, aki nem tudott megfelelő okmányokat felmutatni, ezért lakhelyére kísérték, ahol átadta nekik személyi igazolványát. 

Az igazoltatás során a lakásban a rendőrök drogfogyasztásra utaló jeleket vettek észre, ezért a helyszínre hívták a nyomozókat. Velük érkezett Kabala, a nyomozó hatóság drogkereső kutyája, és végül 6 gramm kábítószergyanús fehér port és 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket szagolt ki a lakásban, amit a nyomozók le is foglaltak. 

A rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben kábítószerbirtoklás bűntett elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top