Aktuális

Felismered a szentendrei illatszertolvajokat?

Kozmetikai termékeket lopott ez a két férfi egy szentendrei áruház széfjéből, a rendőrség nagyon érdeklődik irántuk.

Lopás gyanúja miatt keresi a rendőrség a képen látható két férfit, akik a gyanú szerint idén július 17-én egy szentendrei áruházból négy áruvédelmi széfet felnyitva kozmetikai termékeket tulajdonítottak el.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett  bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top