Aktuális

Ölelkezős pózban fotózott kislányokat a rákoskeresztúri úszómester

A szaunában ment oda két kislányhoz egy férfi, hogy lefotózza őket. Kiderült, hogy ott dolgozó úszómester. A szülők feljelentették.

A rákoskeresztúri uszodában tartott úszóedzésük után két kilencéves kislányhoz ment oda egy férfi. Az egyik úszómester volt, aki nekik még nem tartott órát. Megkérte a gyerekeket, hogy öleljék át egymást, úgy akarja lefotózni őket. Azt is mondta nekik, hogy legközelebb befizeti őket az infraszaunába – írja a Bors.

uszoda, kislány (fotó: MTI / Vajda János)

Fotó: MTI / Vajda János

A kislányok meséltek a fotózásról szüleiknek, akik felkeresték a férfit. Felmentek vele az úszómesteri irodába, közben a férfi idegesen nyomogatta a telefonját, állítása szerint törölte a képeket. A szülők megkérték, mutassa meg, hogy tényleg törölte-e a fotókat. Ekkor az úszómester a beszámolók szerint egy embert fellökve menekülőre fogta.

A szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Az úszómester a rendőröknek azt mondta, nem találja a telefonját, ez nem bűncselekmény. Az uszodában belső vizsgálat indult a férfi ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top