Aktuális

Borzasztó tragédiába torkollott az Éjszakai veretés Dobogókőn

Halálos baleset történt Dobogókőn, miután egy Honda kisodródott egy kanyarban, és belezuhant egy húsz méteres szakadékba. A kocsi orral a földbe állt, a sofőr néhány sérüléssel megúszta, de 25 éves utasának nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk úgy tudja, hogy a Hondában két fiatal lány ült, a 25 éves utason kívül a 20 éves sofőr volt még az autóban. A lap információi szerint egy Facebookon meghirdetett eseményen, az Éjszakai veretés Dobogókőn nevű autós találkozón vettek részt a lányok. Az egyik résztvevő beszámolója szerint a parkolóból való elindulást követően alig néhány perccel sodródtak ki a kocsival egy kanyarnál, még a szalagkorlát előtt, és belezuhantak egy húsz méteres szakadékba. Az autó orral állt végül bele a földbe a szakadék alján, egy fa állította meg a járművet. 

A lap úgy tudja, hogy a sofőr alig pár hete szerezte meg a jogsiját, és könnyebb sérülésekkel megúszta a durva balesetet. Utasát még élve szabadították ki a roncsok közül az esztergomi tűzoltók, ám a fiatal lány később belehalt a sérüléseibe.

A hét végi „veretés” már az 5. ilyen rendezvény volt, amelynek útvonala Dobogókő–esztergomi bazilika. Eddig nem történt hasonló eset egyiken sem – mondta az egyik résztvevő, aki azt is hozzátette, hogy az esemény Facebook-oldalának szövegében a szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy mindenki az időjáráshoz és saját vezetési tudásához mérten közlekedjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top