Aktuális

Holtan találták meg az erdőben eltűnt idős pár férfi tagját

Erdei sétájuk közben eltűnt két idős ember Salgótarján környékén. A Blikk információi szerint a nyugdíjas házaspár férfi tagját holtan találták meg, Ozsvár Zsófiát a rendőrség továbbra is keresi.

Egy Székesfehérváron élő, de Salgóbánya mellett kiránduló idős házaspár keresésébe vonta be a lakosságot a rendőrség. A két hetven év fölötti ember vasárnap indult túrázni a Salgótarján környéki Medves-fennsíkra, de sétájukról nem tértek vissza.

A rendőrség továbbra is keresi Ozsvár Zsófiát, aki 160 centiméter magas, eltűnésekor pedig rózsaszínű esőkabátot, fekete nadrágot, színes keretes szemüveget viselt.

A police.hu-n a nő párjáról már nincs fent körözési felhívás, ez is a Blikk információját támasztja alá, miszerint a férfit megtalálták, de már nem volt életben. A lap azt írja, hogy a Nógrád megyei sajtószóvivő, Nágel Tamás megerősítette a halálhírt, arra a kérdésre pedig, hogy történt-e idegenkezűség, a szóvivő szerdára ígért tájékoztatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top