Aktuális

Erős Antónia a Millenárison ünnepel(x)

Idén új helyszínen tartja az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot, mely november 12-én, vasárnap 10–18 óra között lesz Budapesten, a Millenáris B épületében.


Zenészek, műsorvezetők és színészek is részt vesznek az Egy Csepp Szúrópróbán, ahol nemcsak vércukorszintjüket mérhetik meg, de számos egyéb ingyenes szűrésre is vállalkozhatnak. Az Egy Csepp Világnapon vidám programokról is gondoskodnak a szervezők, többek között fellép Tóth Vera, a Kolompos Együttes, a Talamba ütőegyüttes, előadást tart Szabó Gyuri bácsi, és lesz meglepetésvendég is.

Idén számos ismert ember – köztük Pataki Zita, Vadon Jani, Rákóczi Feri – Erős Antónia vezetésével a programismertetésen és az értékes nyeremények kisorsolásán kívül egy interaktív egészségtalkshow-ban is közreműködik. Az Egy Csepp Világnap tombolájának fődíja idén is különleges: a résztvevők közül egy szerencsés egy két személyre szóló, nyugat-krétai egyhetes nyaralást nyer.


Izgalmas műsorszámnak ígérkezik a cukrászok és gyerekek közös desszertkészítése is az Egy Csepp Konyhában. A családok számára foci, ugrálóvár, izgalmas gyermekfoglalkozások garantálják a kikapcsolódást. A Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, a Pöttyös Pannit is megkóstolhatják az érdeklődők a rendezvény főtámogatója, a 77 Elektronika jóvoltából, és vonzó programnak ígérkeznek az Egészségpiac kóstolói, valamint a Nemzetközi Diabétesz Séta is.  


Fontos eseménynek számít évről évre az alapítvány patikai programja, a Cseppont Patikahetek is. November 6–19. között jelentős kedvezménnyel vásárolhat bárki bizonyos egészségügyi mérőeszközöket és tesztcsíkokat több száz patikában.

További információk: www.egycseppfigyelem.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top