Aktuális

Mindhárom nevelt lányát molesztálta egy nyírábrányi férfi

A bíróság a férfit első fokon folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és kiskorú veszélyeztetése miatt 12 év fegyházbüntetésre ítélte.

Feleségét és három nevelt lányát is bántalmazta egy nyírábrányi férfi, aki az ügyben hétfőn másodfokon is bíróság elé áll – írja a Bors. A férfi, aki súlyos alkoholproblémákkal küzdött, élettársával együtt nevelte a nő két korábbi házasságából származó öt gyerekét. A gyanú szerint közös életük alatt rendszeresen és brutálisan bántalmazta feleségét – ráadásul a gyerekek szeme láttára.

Az első fokú tárgyaláson kiderült, hogy a brutalitás időszaka 2011-től 2016-ig tartott. A férfi ez idő alatt nemcsak feleségét, de nevelt lányait is bántalmazta. Elsőként a nő legidősebb lányát kezdte zaklatni, aki 18 éves korában külföldre menekült a borzalmak elől. Ezt követően felesége 11, majd 15 éves lányait is szexuálisan zaklatta a férj.

A molesztálás ellen végül a lányok összefogtak: elmesélték anyjuknak, ezt követően pedig feljelentést tettek a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top