Aktuális

Ez történik ma, Pásztor Anna szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:02-kor kel fel a Nap, és 15:57-kor nyugszik. Pásztor Anna szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

 

2017. XI. 26.

Ezen a napon:

1865-ben először jelenik meg az Alice Csodaországban című könyv. 1948-ban a magyar országgyűlés elfogadja a nők egyenjogúsításáról szóló törvényt. 1966-ban Charles de Gaulle Bretagne-ban a Rance torkolatánál felavatja a világ első apály-dagály erőművét. 1972-ben Pásztor Anna szülinapja. 1989-ben a „négy igenes” népszavazás Magyarországon.

Pásztor_Anna, énekesnő

Pásztor Anna énekesnő

A nap mottója:

Boldog az az ember, aki megelégszik azzal, ami az övé, és a munkát, a becsületes fáradozást az élet értékének tekinti.

Böjte Csaba

Névnap:

November huszonhatodika Virág, Atanáz, Berengár, Ciklámen, Konor, Konrád, Kurt, Lénárd, Leonárd, Leonarda, Leonárdó, Leonyid, Milos, Péter, Pető, Szilveszter, Viktorina napja.  

November huszonhatodikán született:

Tina Turner énekesnő, Rita Ora énekesnő, Pásztor Anna énekesnő és Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó.

Időjárás:

Túlnyomóan borult lesz az ég, többfelé várható eső, délután a dunántúli hegyekben és az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet. Az északnyugati, északi szél erős, főként az Észak-Dunántúlon időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top