Aktuális

Leitatta, és meg akarta erőszakolni 22 évvel fiatalabb áldozatát egy kecskeméti motoros

Szexuális erőszak bűntette miatt indult eljárás egy kecskeméti férfi ellen, aki még a nyáron leitatott egy fiatalkorú lányt, majd elvitte őt motorozni, és a kukoricás mellett megpróbált közösülni vele.

Egy 16 éves kecskeméti középiskolás bulizni indult július 1-én este. Barátnőjével a helyi motorosok törzshelyére, egy kocsmába ment be, ahol az ugyancsak kecskeméti K. Krisztián felfigyelt rá. A férfi sorban rendelte neki a söröket, és ezzel akkor sem állt le, amikor a nála 22 évvel fiatalabb lány – mondván, hogy még szűz – visszautasította a motoros konkrét szexuális ajánlatát. 

A Zsaru magazinra hivatkozva a Bors azt írja, hogy mikor a férfi látta, hogy a lány már annyira részeg, hogy alig tud magáról, felajánlotta, hogy elviszi motorozni, hátha kiszellőzik a feje. Hajnalban indultak el, de nem jutottak messzire, egy kukoricaültetvény mellett megálltak. K. Krisztián a jármű oldaltáskájából egy plédet vett elő, és újra szexuális ajánlatot tett. A lány erre ismét nemet mondott, ám ekkor már annyira rosszul volt, hogy képtelen volt védekezni. K. Krisztián ezt kihasználta, levetkőztette, közösülni akart vele. Majd egy órán át próbálkozott az ellenkezésre képtelen áldozatával. Nem a férfin múlott, hogy végül nem sikerült neki. Amikor megunta, visszavitte a lányt a kocsmába.

Annak ellenére, hogy a tini ittas volt, másnap emlékezett a történtekre, beszámolt a barátnőjének és az édesanyjának is. Ezt követően azonnal feljelentést tettek, a lányt egy orvosszakértő vizsgálta meg, és megállapította: olyan tipikus, erőszakos közösülési kísérletére utaló hámsérülések vannak rajta, melyek teljesen alátámasztják az általa elmondottakat. A nyomozók a lány elmondása alapján megtalálták a helyszínt is, a kukoricás melletti nyomok is arra utaltak, hogy a sértett jól emlékszik, hol és mi történt vele.

A kecskeméti rendőrök még aznap délután elfogták K. Krisztiánt, aki nem tagadta a közösülési kísérletet. Miután a hatóságok megállapították, hogy a férfi visszaélt azzal, hogy a másik alkoholos befolyásoltsága miatt képtelen volt ellenkezni, a motoros ellen július 5-én lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság.

Később szexuális erőszak bűntette miatt eljárás indult ellene. A büntetőjog szerint az eset kimeríti az erőszak tényállását, még ha nem is valósult meg a konkrét, hétköznapi értelemben vett erőszak, a jog szerint szexuális erőszaknak számít minden, ami nemi vágy felkeltésére alkalmas cselekménysor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top