Aktuális

Ez történik ma, Nyertes Zsuzsa szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:23-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Nyertes Zsuzsa szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 14.

Ezen a napon:

1958-ban Nyertes Zsuzsa szülinapja. 1981-ben Izrael elfoglalja a Golán-fennsíkot. 1995-ben a Daytoni békeszerződés aláírása.

A nap mottója:

Az embernek nem kell mindent jóvátennie, de tudjon bocsánatot kérni.

Thomas Niederreuther

Névnap:

December tizennegyedike Szilárda, Agnabella, Bertold, Boleszláv, Boroszló, Ders, Derzs, Konrád, Kurt, Szilárd, Szilárdka napja.

December tizennegyedikén született:

Nyertes Zsuzsa színésznő, Vanessa Hudgens színésznő, Jane Birkin énekesnő és Zalatnay Sarolta énekesnő

Időjárás:

Éjszaka nagy területen képződhet köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely délelőtt nagyrészt feloszlik. A kevés napsütést követően nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Reggel az Északi-középhegység térségében szórványosan fordulhat elő kisebb havazás, majd kora délutánig helyenként, később egyre többfelé elered az eső. A déli, délnyugat szelet sokfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -3 fok között alakul, de északon néhol -4, -5 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 11 fok között várható, ám az Északi-középhegység térségében csak 2, 4 fok valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top