Aktuális

Egy nap után megszüntették a körözést Bárdosi Sándor ellen

Miután a garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt elítélt Bárdosi Sándor kifizette a pénzbüntetésének fennmaradó részét is, december 15-én, egy nappal az elfogatóparancs kiadása után, megszüntették ellene a körözést.

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózót a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-én garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt jogerősen 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közérdekű munkára ítélte – írja közleményében a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja. 

A közleményben az áll, hogy Bárdosi, korábbi állításával ellentétben, a pénzbüntetést nem fizette meg teljesen, és mivel a fennmaradó összeg befizetetlen maradt, a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át. Ezért adták ki december 14-én az elfogatóparancsot a férfi ellen, aki maga is meglepődött: nem tudta, hogy miért került a körözési listára a neve. 

Mindenesetre egy nap alatt Bárdosi Sándor gyorsan pótolta a büntetés eddig be nem fizetett részét, így az ellene kiadott elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta. 

Bárdosi korábban elmondta, hogy egy két és fél évvel ezelőtt lezárt ügyről van szó, állítása szerint a 2014-es feljelentéssel akart rajta bosszút állni egy korábbi barátja, a kemposzövetség elnöke. A férfi a Rádió 1-en is mesélt erről a korábbi ügyről, ahogy beszámolt arról is, hogy éppen edzést tartott, amikor az egyik tanítványa szólt, hogy fent van Bárdosi neve a police.hu-n, a körözött személyek listáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top