Aktuális

Nehéz gyerekkorával magyarázza tetteit a népligeti gyilkos

Tavaly többször is fejbe vágott egy háromgyerekes anyát, aki nem élte túl a támadást, és most is egy magányos nőre támadt egy elhagyatott helyen, a Népliget környékén.

A 29 éves S. Krisztiánt december 20-án fogta el a rendőrség, miután idén december 13-án a tavaly októberihez kísértetiesen hasonló bűncselekményt kísérelt meg. Mint ismeretes S. Krisztián tavaly egy éles tárggyal többször is fejen vágott egy háromgyerekes anyukát, aki belehalt a sérüléseibe. Most pedig egy magányos, ötvenes éveiben járó nőre támadt rá a Népliget környékén, aki életveszélyesen megsebesült.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy a rendőrök a tavalyi gyilkosság óta igyekeztek olyan bűncselekményt találni, aminek hasonló az elkövetési módja. Most a támadásról térfigyelő kamerás felvétel is készült, ennek segítségével azonosították az elkövetőt, aki ügyvédje szerint horrorisztikus gyerekkorával magyarázza tetteit.

Dr. Willi Ildikó a lapnak elmondta, a férfit fiatalkorában szexuálisan bántalmazták, és mert szüleivel sem volt jó a kapcsolata, nem tanulta meg kezelni a dühkitöréseit és az agresszióját. A gyilkosságért akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top