Aktuális

Felismered a pestszentlőrinci kalauzverőt? – fotó

November óta keresi a rendőrség azt a fiatal férfit, aki megütött egy jegyvizsgálót a pestszentlőrinci vasútállomáson. Most a lakosság segítségét kérik a sötét kabátos garázda felkutatásához.

Egy harminc év körüli férfit keres a rendőrség, aki a gyanú szerint 2017. november 9-én bántalmazott egy jegyvizsgálót a pestszentlőrinci vasútállomáson.

A rendőrség adatai szerint az ismeretlen férfi 2017. november 9-én 19 óra 30 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Pestszentlőrinc vasútállomáson várakozó vonaton szóváltásba keveredett egy jegyvizsgálóval, akit megütött, majd leszállt a vonatról. 

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételeket készített.

Forrás: police.hu

A férfi 30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis kabátot, sötét pulóvert, sötét nadrágot és világosbarna bakancsot viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top