Aktuális

Ez történik ma, Donna Summer szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 15:59-kor nyugszik. Donna Summer szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 31.

Ezen a napon:

1944-ben felrobbantják az Újpesti vasúti hidat. 1948-ban Donna Summer szülinapja. 1968-ben először lépi át utasszállító repülőgép a hangsebességet: a szovjet Tupoljev-144-es. 1999-ben Borisz Jelcin orosz elnök lemond Vlagyimir Putyin javára.

A nap mottója:

A szilveszter napja koncentrált év, 364 nap egybe sűrítve, légmentes csomagolásban. A szemetet, az évet a kukába, koporsóba engedem.

Hallgrímur Helgason

Névnap:

December harmincegyedike Szilveszter, Ajándék, Dára, Darina, Katalin, Katarina, Katerina, Kitti, Melánia, Szilvesztra és Ubul napja.  

December harmincegyedikén született:

Donna Summer énekesnő és Ben Kingsley színész.

Időjárás:

Nyugat, délnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon többórás napsütés várható. Hajnalban, reggel keleten még több helyen lehet eső, havas eső, hó vegyesen, napközben azonban már inkább csak néhol lehet gyenge zápor. A délnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 (ÉK) és +4 (DNY), a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top