Aktuális

Sorra csukják be fiókjaikat a bankok

Kisebb bankfiókbezárási hullámmal indul a 2018-as esztendő, vidéken és a fővárosban is több fiókot összevon a CIB Bank, és költöznek a takarékok is, a K&H a pénztárral rendelkező fiókjai számát csökkenti.

Több országos bankfiókhálózattal rendelkező kereskedelmi bank csökkenti bankfiókjainak számát 2018 elejére. A CIB Bank három vidéki és három fővárosik bankfiókját vonja össze, hasonlóképpen három vidéki takarékkal, a pénzintézet néhány fiókjában rövidül a nyitva tartási idő is. A K&H Bank több fiókjában csak ATM-en keresztül lehet pénzt befizetni a számlára, vagy felvenni róla – olvasható az Az én pénzem.hu-n.

Az Az én pénzem értesülése szerint Budapesten február 23-án a CIB Bank az „ügyféligények változása miatt” bezárja a második kerületben a Hűvösvölgyi úton, a tizedik kerületben a Kőrösi Csoma Sándor úton, valamint a nyolcadik kerületben a József körúton levő egységeit. Vidéken február 26-tól zárja be a CIB Bank a szegedi Széchenyi téri, a Pécsett a Ferenciek utcájában levő és a győri Árkád alatti kirendeltségeit.

Jelentős változások történtek a takarékoknál is: A Fókusz Takarék Baja, Tóth Kálmán u. 14/b szám alatt működő fiókjának pénztárforgalmi és ügyfélszolgálati tevékenységét a héten „áthelyezte” a Szentháromság téren levő, valamint a bajaszentistváni fiókjába. A Korona takarék miskolci kirendeltségei „technikai okok” miatt az idén nem nyitottak ki – írja az Az én pénzem.

További változás még, hogy a Korona megyaszói fiókja 2018. január 9-től keddenként zárva lesz, a monoki csak keddenként nyit ki, a Rátkán levőben viszont csak hétfőn lehet személyesen ügyet intézni.

Korlátozásokat vezet be 11 fiókjában a K&H Bank, a kiválasztott kirendeltségeken megszűnik a pénztár és csak az ATM-en keresztül lehet majd pénzt be- és kifizetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top