Aktuális

Halálos fenyegetést kapott Harvey Weinstein

Halálosan megfenyegette Harvey Weinsteint Paul Sorvino színész, miután megtudta, mit művelt a lányával a hollywoodi producer.

Miután ősszel kiderült, hogy Harvey Weinstein áldozatai között ott van Mira Sorvino is, Quentin Tarantino filmrendező volt barátnője, Paul Sorvino színész lánya is, az idős Sorvino nyilatkozatot adott ki az üggyel kapcsolatban, melyben azt ígéri, megöli a producert azért, amit lányával tett.

A TMZ-nek nyilatkozva Sorvino kifejtette, nem tudta, hogy mi történt a lányával. De szerinte jó Weinsteinnek, hogy börtönbe fog menni, mert ha nem megy, akkor találkozni fog vele. Ha mégis összefutnának, akkor megölné. Elmondta, hogy ha tudta volna, mit tett Mirával Weinstein, akkor a producer már rég kerekesszékkel közlekedne.

Paul Sorvino azzal szerzett hírnevet magának Hollywoodban, hogy rendkívüli hitelességgel formált meg maffiózókat többek között a Dick Tracey-ben, a Nagymenőkben és a Mrs. Maffiában – írja az Index.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Peter Foley

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top