Aktuális

Ez történik ma, Jason Bateman szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 16:11-kor nyugszik. Jason Bateman szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2018. I. 14.

Ezen a napon:

1688-ban az osztrákok elfoglalják Munkács várát, amit Zrínyi Ilona védett hősiesen. 1814-ben aláírják a kieli békediktátumot, melynek értelmében Dánia lemond Norvégiáról Svédország javára, illetve Helgolandról Anglia javára. 1969-ben Jason Bateman szülinapja.

Jason Bateman

Jason Bateman amerikai színész

A nap mottója:

Az igaz barátoknál mindegy, mennyi ideig leszel távol, és az sem számít, hányszor lökitek el egymástól a másikat, úgy is ott leszel, amikor szükség van rád.

Táncakadémia című film

Névnap:

Január tizennegyedike Bódog, Ámon, Ámos, Edömér, Félix, Gotfrid, Hilár, Hilárion, Larion, Laurent, Malakiás, Oresztész,  Uros, Vidor napja.  

Január tizennegyedikén született:

Faye Dunaway színésznő, Jason Bateman színész, Kopp Mária pszichológus és Szilágyi Áron vívó.

Időjárás:

Északkelet felől szakadozik a felhőzet, délutánra már a legtöbb helyen kisüt a nap. Eleinte a Dunántúlon és a középső tájakon havazás még lehet, délután csapadék már nem valószínű. A keleti, északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de északkeleten ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +3 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top