Aktuális

Gézzel fojtogatott, és fegyverrel fenyegetett egy idős házaspárt egy mentős szakápoló Vácon

A férfi korábban már többször is járt a 90 éves asszony és a 89 éves férfi házában, az idős betegek ekkor mindig adtak borravalót a kedvesnek hitt mentősnek – írja a Bors.

Brutális módon bántalmazott, gézzel fojtogatott és fegyverrel fenyegetett egy idős házaspárt egy mentős szakápoló Vácon – értesült a Bors

Az idős házaspárt a derekuknál fogva elkapta, behúzta a hálószobába, a férfit leszorította az ágyra, az asszonyt pedig egy gézszalaggal fojtogatta, miközben a pénzüket követelte. Hiába, a páros még ekkor sem tört meg, nem voltak hajlandóak fizetni.

A férfi ekkor egy fegyvernek látszó tárgyat rántott elő, azzal kezdte őket fenyegetni. Ettől már megijedtek, a bácsi 40, a néni 36 ezer forintot adott a fegyverrel hadonászó ápolónak. Az őrült szakápoló végül bezárta áldozatait a szobába, és elmenekült. A mentőst végül elfogták, az ügyben kedden várható ítélet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top