Aktuális

Woody Allen nevelt lánya először beszél kamerák előtt arról, hogyan zaklatta őt a rendező

Először adott tévéinterjút Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow. A 32 éves nő egy tévéműsorban fejtette ki, hogy ragaszkodik ahhoz az évekkel ezelőtti állításához, hogy a rendező molesztálta őt, amikor még csak hétéves kislány volt. Reméli, hogy ezúttal hisznek neki az emberek.

Dylan Farrow a CBS This Morning című műsorában beszélt Gayle King műsorvezetőnek arról, hogy kitart amellett, hogy a rendező molesztálta őt gyerekkorában. Az interjú csütörtökön kerül adásba, egyelőre csak egy részlet tekinthető meg belőle. 

Ebben Woody Allen és Mia Farrow jelenleg 32 éves nevelt lánya könnyes szemmel mondja el, hogy valóban tönkre akarja tenni a rendezőt, de nem érti, hogy miért ne lehetne dühös rá, miért ne érezhetné magát megbántva. Dylan Farrow először több mint húsz évvel ezelőtt, nevelőszülei szakításakor beszélt arról, hogy Allen hétéves korában zaklatta. A rendőrség akkor nem talált olyan bizonyítékokat, melyek alátámasztották volna a vádakat. Az ügy 2014-ben került elő újra, amikor Farrow immár felnőttként közölte, hogy kitart az állításai mellett.

A Harvey Weinstein-botrány kirobbanása után Farrow ismét felszólalt: a Los Angeles Timesban közzétett egy cikket, amelyben többek között azt írta, hogy miközben Harvey Weinstein áldozataira mindenki odafigyel, vele és az őt ért traumákkal senki nem foglalkozik, Weinsteinnel ellentétben pedig Woody Allen továbbra is dolgozhat. 

Az igaz, hogy a rendező továbbra sem számít kegyvesztettnek Hollywoodban, viszont egyre többen elpártolnak tőle. A Lady Birddel Oscar-esélyes Greta Gerwig és Mira Sorvino, aki Oscart kapott Allen Hatalmas Aphrodité című filmjében való alakításáért, jelentette ki, hogy többet nem hajlandó a rendezővel dolgozni.  Mások, például a  Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet azt mondták, hogy nem fogadnak el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjében nyújtott alakításukért, illetve jótékony célra ajánlották fel azt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top