Aktuális

Trump azt szereti, ha elfenekelik, de nem is akárhogyan!

Az Egyesült Államok elnökének szexuális életéről már így is többet tud a világ, mint feltétlenül szükséges volna, most azonban egy pornósztár további részleteket hozott nyilvánosságra. Erős tartalom következik.

A Mother Jones oknyomozó oldal számolt be az esetről, egy héttel azután, hogy a Wall Street Journal megírta: Donald Trump ügyvédje, Michael Cohen 130.000 dollárt fizetett Stormy Daniels pornósztárnak, hogy a nő ne hozza nyilvánosságra, hogy 2006-ban viszonya volt az akkor még reality show-kban és ingatlanmanőverekben utazó üzletemberrel. Itt kell megjegyeznünk, hogy Trump 2005. január 22-én vette feleségül Melania Knausst, a jelenlegi first ladyt.

Stormy Daniels a 2015-ös AVN „pornó-Oscar” díjátadó gáláján (Fotó: Getty Images)

Bár Daniels (polgári nevén Stephanie Clifford) tagadta, hogy valaha szexuális vagy romantikus kapcsolata lett volna Trumppal, a Slate.com újságírója, Jacob Weisberg azt állította, hogy a pornószínésznő 2016-ban elárulta neki, hogy tíz évvel korábban közel egy évig tartó kapcsolata volt a leendő elnökkel. A The Daily Beast pedig egy olyan cikket közölt, amely arról szól, hogy Daniels barátainak részletesen beszélt róla, hogy mi történt közte és Donald Trump között. Az In Touch pedig egy 2011-es interjút ásott elő, amelyet a pornóssal készítettek, amelyben Daniels maga mondja el, hogy szexuális kapcsolata volt Trumppal.

A Mother Jones ezután kezdett nyomozni az ügyben és érdekes részletekre bukkant. Stormy Daniels ugyanis 2009-ben azt fontolgatta, hogy a pornózásról politikai pályára vált, és elindul a szenátusi választásokon. Zárójelben érdemes megjegyezni, hogy Daniels egy bizonyos David Vitter republikánus szenátor ellen tervezett ringbe szállni, akiről 2007-ben kiderült, hogy konzervatív nézetei ellenére (ellenzi az abortuszt és a melegek házasságát) a derék honatya neve szerepelt egy, a washingtoni elit körében népszerű bordélyház vezetőjének a telefonkönyvében. Daniels egy sajtótájékoztatón el is mondta, hogy az efféle képmutatás ellen szeretne harcolni.

A Mother Jones megszerezte a politikai pályára készülő pornós politikai tanácsadókkal folytatott levelezését, amelyben konkrét részletekbe menően tárgyalják ki a Trumppal folytatott szexuális kapcsolatát. A tanácsadók ugyanis elkezdték összeállítani a lehetséges szponzorok listáját, akik adományaikkal támogathatnák Daniels kampányát. A listán többek között olyan nevek szerepeltek, mint a Hustler botránymagazin alapítójának, Larry Flintnek a lánya, illetve Jenna Jameson, a kilencvenes évek első számú amerikai pornósztárja. Emellett azonban Donald Trump is felmerült, mint Daniels lehetséges kampánytámogatója. A levelet elküldték Andrea Dubé politikai tanácsadónak is, aki meglepődött, amikor meglátta az ingatlanmogul nevét.

„Donald Trump száma benne van [Stormy Daniels] telefonjában?” – kérdezett vissza válaszlevelében.

„Igen” – reagált Daniels tanácsadói cspatának egy másik tagja.

Azt állítja, hogy egyszer három órán keresztül kellett ülnie mellette és a Shark Weeket nézni a tévében. Egy másik alkalommal pedig Trump azt kérte, hogy a nő fenekelje el egy Forbes magazinnal.

Igen, jól látja a kedves olvasó: Donald Trump egy kéthetente megjelenő gazdasági magazinnal fenekeltette el magát.

Rossz fiú!

Ennél azonban már csak az viccesebb (vagy sokkolóbb, kinek-kinek vérmérséklete szerint), hogy konkrétan melyik lapszámról van szó. A fent említett levelezésben szereplő másik tanácsadó ugyanis azt is elárulta, hogy Trump konkrétan egy olyan Forbesszal fenekeltette el magát, amelynek a címlapján ő maga látható.

¯\(ツ)/¯

A Forbes-nak valóban volt 2006. őszén egy különkiadása, amelynek címlapján valóban szerepel a leendő amerikai elnök – az összképet egy picit azért rontja, hogy nem egyedül látható a címlapon, hanem gyerekei, Donald Jr. és Ivanka Trump társaságában.

A Forbes magazin 2006. őszi különkiadásának címlapja (Fotó: Forbes)

Donald Trump szexuális életébe engedett betekintést az a – részben igazolt tartalmú – dosszié is, amelyet Christopher Steele korábbi brit hírszerző állított össze. A dokumentumban szereplő állítások egyike szerint Trumpot feltehetően az orosz titkosszolgálat zsarolja, miután videofelvételeket készítettek róla, amikor egy moszkvai szállodában prostituáltakkal szórakozik, akiktől azt kéri, hogy pisiljék le az elnöki lakosztályban az ágyat, amelyben korábban Barack Obama és felesége aludtak.

Olvasóinktól elnézést kérünk, ha a jelenlegi amerikai elnök szexuális életével foglalkozó írásunk bárkit felzaklatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top