Aktuális

Ez történik ma, Zsurzs Kati szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:24-kor kel fel a Nap és 16:25-kor nyugszik. Zsurzs Kati szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2018. I. 21.

Ezen a napon:

1531-ben I. Ferdinánd király és Szapolyai János király képviselői három hónapra szóló fegyverszünetet kötnek Visegrádon. Ez az ország három részre szakadásának első közjogi elismerése. 1954-ben az Amerikai Egyesült Államokban vízre bocsátják az első atommeghajtású tengeralattjárót, a „Nautilust”. 1955-ben Zsurzs Kati szülinapja.

Zsurzs Kati, színésznő

Zsurzs Kati, színésznő

A nap mottója:

Egy házasságban is szabad teret kell engedni a másiknak.

Epres Panni

Névnap:

Január huszonegyedike Ágnes, Aglent, Agnéta, Anissza, Baranka, Epifánia, Inez napja.              

Január huszonegyedikén született:

Telly Savalas színész, Csurka László színész, Plácido Domingo operaénekes, Zsurzs Kati színésznő.

Időjárás:

Borult lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Tiszántúlon végig borult idő marad. Délelőtt többfelé várható havazás, de reggel délen néhol ónos eső sem kizárt. Délután már csak főleg keleten lehet hó, a Dél-Alföldön havas eső. Emellett a Dunántúlon egy-egy hózápor alakulhat ki. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top