Aktuális

Hosztesznek álcázta magát a riporternő a brit elit férfibálján, botrány lett belőle

Egy beépülős riport buktatta le a gazdag brit elit képviselőit, akik húsdarabként bántak a hoszteszekkel egy jótékonysági eseményen. A riport megjelenése után az estet évek óta megszervező klubot feloszlatták.

Csúnyán lejáratta és leleplezte magát a brit elit, melynek férfi tagjai szexuálisan zaklatták a hoszteszlányokat egy jótékonysági eseményen, ahová a Financial Times két újságírója is bejutott, akik szintén hoszteszeknek álcázták magukat.

Az évente megrendezett Presidents Club Charity Dinner egy jótékonysági est, ahol a brit gazdasági és politikai elit tagjai összejönnek, a bevételből pedig egy gyerekkórházat támogatnak. Az eseményen kizárólag férfiak vesznek részt, a 360 meghívottról 130 gondosan kiválasztott hosztesz gondoskodik. 

Az eseményre magas, vékony és csinos jelentkezőket válogattak, 150 fontot fizettek az estéért, és 25 fontot taxira. A nőknek előírták, hogy szűk fekete ruhát, fekete fehérneműt és szexi magassarkút kell viselniük. Madison Marriage újságíró és kollégája szintén bejutott az eseményre, és amit tapasztaltak, túlszárnyalta minden várakozásukat.

A lányokat folyamatosan fogdosták a férfiak, ölükbe ültették, és meg akarták csókolni őket. A vacsora után, az afterpartyn pedig már volt, akit felszólítottak, hogy igyon és táncoljon az asztalon, a kezek pedig folyamatosan a nők testén jártak.

Madison Marriage a BBC-nek elmesélte, hogy őt is sokan fogdosták, és több olyan lánnyal is beszélt, akiknek nagyon rossz élmény marad az este. Mások viszont semmi kivetnivalót nem találtak a férfi vendégek viselkedésében, sőt voltak, akik állásajánlatot is kaptak.

Miután a Financial Times lehozta az anyagot, a politikusok sorra határolódtak el a rendezvénytől, az estet szervező David Meller le is mondott az oktatási minisztériumban viselt posztjáról. Az ügy ma már odáig jutott, hogy az eseményt megrendező Presidents Club Charitable Trust feloszlatta magát.

Az újságírónő szerint más lett volna a megítélés, ha a válogatón a szervezők elmondják, hogy mire számítsanak, nem pedig csak annyit mondanak, hogy a férfiak „idegesítők” lehetnek. Akkor a lányok maguk dönthettek volna arról, hogy akarják-e ezt, vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top