Aktuális

Ez történik ma, Pap Vera szülinapján

Budapesten szombat reggel 07:18-kor kel fel a Nap, és 16:34-kor nyugszik. Pap Vera szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2018. I. 27.

Ezen a napon:

1956-ban Pap Vera szülinapja. 1967-ben több mint hatvan ország képviselője aláírja az Atomcsend-Egyezményt. 1973-ban Párizsban az Amerikai Egyesült Államok és Vietnám képviselői aláírják a békeszerződést, ezzel véget ér a vietnámi háború.

Pap Vera magyar színésznő

Pap Vera magyar színésznő

A nap mottója:

Ha az emberrel jól bánnak, akkor hűséges tud lenni. Ez mind a magánéletre, mind a szakmai életre vonatkozik. A hűség válasz arra, amit kapsz.

Moór Marianna

Névnap: 

Január huszonhetedike Angelika, Andelin, Andelina, Angyal, Angyalka, Botár, Janek, János, Krizosztom, Ulászló és Vincencia napja.              

Január huszonhetedikén született:

Mihail Barisnyikov táncos, Pap Vera színésznő és Bridget Fonda színésznő

Időjárás:

Északon többnyire erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, délen, délkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet, ott néhány órára kisüthet a nap. Csapadék nem várható, legfeljebb a ködös helyeken alakulhat ki szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 10 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top