Aktuális

Osztáytársai miatt lehetett öngyilkos egy 15 éves lány Budapesten

Az információk szerint a lány egy budapesti elitgimnázium tanulója volt. Az után lett öngyilkos, hogy osztálytársai kiközösítették.

A Bors információi szerint piszkálódó osztálytársai miatt követhetett el öngyilkosságot az a fiatal lány, aki múlt kedden ugrott a mélybe, egy 15 emeletes panelház tetejéről. A lap úgy tudja, a 15 éves kiskamasz egy budapesti elitgimnázium tanulója volt, osztálytársai pedig kiközösítették őt.

„Most szeptemberben kezdte a nulladikot. Egy budapesti elitgimnáziumba járt nyelvi előkészítős osztályba”– idézi a lap a lányt jól ismerő, névtelenséget kérő informátort, aki elmondta azt is, hogy bár a fiatal lánnyal eleinte semmi gond nem volt, hamar visszahúzódó és csendes lett.

„Az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint társaié, ezért is sokat bántották” – mondta még az informátor, aki tudni vélte azt is, hogy a lány néhány nappal 15. születésnapja előtt vetett véget az életének.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top